PREZENTAREA COMPANIEI HYDRAMOLD

SC HYDRAMOLD SRL a fost infiintata in anul 1991 de catre un colectiv de specialisti in tehnica actionarilor hidraulice, condus de catre prof. dr. ing. Constantin Chirita, avand ca obiect de activitate cercetarea, proiectarea, executia si comercializarea de echipamente hidraulice de forta pentru sectoarele de intretinere si reparatii din industriile de proces (automobile, petrochimie, energetica, metalurgie, constructii civile si industriale), in regim de serie mica si medie, iar incepand cu anul 2006 s-a adaugat si industria cimentului. Produsele companiei inglobeaza si aplica brevetele de inventie proprii si inovatiile inregistrate, constituind un portofoliu de peste 120 de echipamente cu aplicare in industria nationala de petrol si gaze, transporturi, industria miniera, industria chimica, sectorul naval si constructii, care lucreaza la presiuni de pana la 3000 de bari.

Ca o confirmare a calitatii si a plusvalorii produselor sale, HYDRAMOLD a accesat fondurile de finantare europene pe axa 2.3.3. pentru cresterea competitivitatii economice si a castigat in decembrie 2011 un proiect cu finantare europeana in valoare de 1.300.000 euro , pe o perioada de 3 ani , pe care il deruleaza in prezent avand o componenta nerambursabila de peste 45 % .Proiectul are ca subiect " Inovare in sisteme hidraulice flexibile de presiune ridicata pentru aplicatii industriale cu scopul cresterii performantelor" .

Principalul element de valoare si plusvaloare al HYDRAMOLD se concretizeaza in capacitatea de inovare, proiectare si productie pluridisciplinara a echipamentelor hidraulice de forta, demonstrate atat prin gama de echipamente realizate si vandute clientilor sai, cat si prin potentialul de raspuns rapid cu solutii eficiente inovative la solicitarile viitoare.

Oportunitatile companiei HYDRAMOLD sunt generate de nevoia crescanda de solutii atat tehnic eficiente cat si cost eficiente de echipamente si actionari hidraulice performante inovative , care sa ofere clientilor sai solutii la problemele lor tehnologice si nu doar simple livrari de piese si componente .

Piata careia i se adreseaza compania HYDRAMOLD este in acelasi timp o piata de nisa destinata industriei grele dar si o piata cu anvergura generala, datorita caracteristicilor specifice, cuprinzand piata specializata a utilizatorilor de echipamente hidraulice de inalta presiune ca industria de petrol si gaze, chimica, nucleara, miniera, industria manufacturiera, sectorul transporturilor rutiere, pe cai ferate, navala , sectoare aflate in continuu proces de adaptare la cerintele de reducere a costurilor si de crestere a competitivitatii .

Segmentele de piata vizate sunt:
  • Industria extractiva de petrol si gaze, miniera - activitatile de mentenanta si solutii particulare;
  • Transporturi auto, feroviar si naval - activitatile de mentenanta si solutii particulare;
  • Industria hidro/ termo/ atomo energetica: activitatile de mentenanta;
  • Segmentul de piata al diagnozei si mentenantei echipamentelor si utilajelor hidraulice.

Strategia de comercializare se structureaza pe conexiunea cu piata nationala reprezentata de numele grele ale domeniilor industriale prezentate , pe conexiuni cu companii de referinta active in plan European in productia si comercializarea de componente si echipamente hidraulice (HPS Systems - F, IPM Leipzig - D, HansaFlex - D), care au remarcat gradul de optimizare , inovare aplicata (prezentate la targuri de inventii la Bruxelles, Geneva, Moscova, Sevastopol, Bucuresti, Iasi), calitatea si performanta produselor HYDRAMOLD (prezentate la targuri de profil la Hannover, Milano, Bucuresti, Bacau, Iasi) si care ca urmare au creat o relatie comerciala cu potential ridicat.

Misiune

Filozofia Hydramold este bazată pe eficienţă, creativitate ş încredere.

Compania a acumulat experienţă pe parcursul a peste 20 de ani, reuşind să se afirme ca o întreprindere puternică şi foarte specializată. SC HYDRAMOLD SRL susţine creşterea şi oferă întotdeauna un plus de valoare, lucruri care stau la baza satisfacerii nevoilor clienţilor şi la depăşirea aşteptărilor acestora.

Compania are un format bine definit, adaptat cerintelor pietei locale, precum şi capacitatea de productie proprie, dar şi procesarea pieselor la comenzile clientului.

Calitatea reprezinta pentru SC HYDRAMOLD SRL conditia de baza pentru dezvoltare, cresterea competitivitatii, a eficienţei si a prestigiului firmei.

Portofoliul de clienţi şi atestările acumulate in timp, sunt dovezi ale experienţei şi standardului înalta de calitate prin care aduc valoare produselor şi serviciilor.

Valorile de baza ale companiei:
  • respectul faţă de client
  • competenţe
  • creativitate
  • calitate
  • performanţă profesională
  • îmbunătăţire continuă

In strategia de dezvoltare a companiei ne raportam intotdeauna la principiile si experienta organismelor profesionale structurate si reprezentative la nivel international, care si-au construit si sustinut un rol de avantgarda in dezvoltarea tehnologiilor industriale in domeniul de "fluid power".

Ca urmare a experientei bogate si aportului consistent adus la dezvoltarea sectorului de " fluid power" de catre domnul profesor doctor inginer Constantin Chirita seful departamentului de hidraulica al Institutului Politehnic Iasi, atat in calitatea sa de profesor cat si de proprietar al companiei HYDRAMOLD, sustinut de intreaga echipa de profesionisti ai firmei, se prefigureaza doua directii de dezvoltare, una referitoare la infiintarea la Iasi a " Institutului de Fluid Power ", pe o structura moderna si performanta tehnic, inovativ si administrativ, a doua referitoare la dezvoltarea business-ului HYDRAMOLD prin crearea grupului de firme HYDRAMOLD .

"Institutul de Fluid Power" bazandu-se pe aplicarea legislatiei europene de specialitate va continua cercetarea in dezvoltarea de tehnologii de hidraulica aplicata de ultima generatie, in timp ce firmele grupului HYDRAMOLD vor pune in practica aceste tehnologii, permitand aplicarea lor in conceperea, proiectarea, productia si modernizarea de echipamente hidraulice de inalta presiune, solicitate la tema de catre clienti sau care sa completeze portofoliul propriu. Grupul de firme HYDRAMOLD va avea in componenta pe langa actuala facilitate de productie inca trei noi entitati de productie. O entitate de producere a uleiurilor hidraulice vegetale biodegradabile de inalta performanta care vor potenta capabilitatile echipamentelor hidraulice realizate, o entitate de productie a elementelor de etansare specifice in domeniul hidraulic dotata cu echipamente proprii si o entitate de prelucrari mecanice de inalta performanta care va produce elementele specifice componente ale echipamentelor hidraulice HYDRAMOLD.

Interdrive Moscova 26-30 martie 2012.
La acest eveniment Hydramold a participat in cadrul expozitiei de echipamente hidraulice si in cadrul forumului impreuna cu Asociatia Fluidas.
 

detalii >>

Catalog Vol 1
(107 MB)


Catalog Vol 2
(78 MB)


Booklet PDF

Flyer PDFActualizat: Iunie 2013
Impresia Design
            despre noi |  produse |  invenţii |  clienţi |  echipamente speciale |  contact |