Noutati

Interdrive Moscova 26-30 martie 2012

... citeste mai mult

La acest eveniment Hydramold a participat in cadrul expozitiei de echipamente hidraulice si in cadrul forumului impreuna cu Asociatia Fluidas.
Obiectivul firmei a fost atat de informare si prezentare a principalelor produse expuse in cadrul standului cat si atragerea de clienti sau parteneri locali.
In cele 4 zile active de forum si prezentari echipa condusa de dl. Profesor Chirita a primit cele mai bune aprecieri din partea principalilor expozanti dar si din partea conducerii si a membrilor CETOP (asociatia care a organizat evenimentul).
Hydramold a primit diploma pentru cel mai bun stand de prezentare si diploma pentru bun participant.
In cadrul intanlirilor organizate la stand s-au purtat discutii cu urmatoarele persoane importante:
- Victor A. Sitnikov - President Fluid Power Association
- Vladimir Sveshnikov - Şef al Laboratorului de maşini hidraulice, "ENIMS"
- Nicolaie Pavaluca - Secretar economic al Ambasadei Romane la Moscova


Contract Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti

... citeste mai mult

La începutul anului 2011 S.C. Hydramold S.R.L. a încheiat un nou contract cu Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, județul Prahova. Obiectul contractului este furnizarea, transportul, precum și punerea în funcțiune a "Instalației de încercare la tracțiune 400 tf" pentru proiectul "Centru regional de determinare a performanțelor și monitorizare a stării tehnice a materialului tubular utilizat în industria petrolieră".

Compania urmărește ca produsul să corespundă ofertei tehnice acceptate, precum și livrarea în condiții optime.

Proiectul a fost cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Colaborarea cu Universitatea Petrol-Gaze continua si cu alte proiecte. "Considerăm colaborarea nu numai un mod de viaţă, un mod plăcut de a trăi, ci şi un mod în care putem face faţă provocărilor multiple, într-o lume complexă, în continuă schimbare".

"Credem că viitorul înseamnă o societate bazată pe cunoaştere şi colaborare".

Târgul Internațional Hannover Messe

... citeste mai mult

În perioada 4-8 Aprilie 2011, Hydramold SRL Iaşi a participat la Târgul Internațional Hannover Messe, cel mai mare târg de tehnologie industrială din lume care se desfăşoară în Germania, oraşul Hanover.

Târgul este organizat de Deutsche Messe în colaborare cu VDW având tema “Motion, Drive & Automation”. Evenimentul este dedicat atât vizitatorilor specialişti cât şi publicului larg.

Echipa care a reprezentat compania la târg este formată din Constantin Chiriţă, Daniel Calfa şi Cosmin Grosu. Hydramold SRL a prezentat o gamă diversificată de produse din domeniul hidraulic cum ar fi: Surse Hidraulice, Cilindri Hidraulici, Chei Hidraulice, Extractori Hidraulici, Cricuri Hidraulice, Scule Hidraulice.

Standul expoziţional B13 al firmei a oferit eleganţă, design, funcţionalitate, din acest motiv a fost vizitat de diverse companii şi clienţi potenţiali.

“Ne dorim ca prin fiecare participare la manifestări specifice de acest gen, să venim cu noutăţi în domeniu, cu soluţii la cheie, adaptate nevoilor reale ale clienţilor noştri”.


   In perioada 31 martie - 02 aprilie 2008, Hydramold SRL Iasi, reprezentata de Dl. pr.dr.ing. Constantin Chirita va participa la a-IV-a Conferinta Internationala de Hidraulica "FLUID POWER INMOTION 2008", care se va desfasura in Germania, orasul Dresda.

   In perioada 14-17 mai 2008, Hydramold SRL Iasi, reprezentata de Dl. pr.dr.ing. Constantin Chirita va participa la Adunarea Generala a organizatiei "CETOP", care se va desfasura in Germania, orasul Munchen.

   In perioada 7-11 octombrie 2008, Hydramold SRL Iasi reprezentata de Dl. pr.dr.ing. Constantin Chirita participa la Targul International Bucuresti, avand pe o suprafata de 20 m2, produse din domeniul Echipamentelor hidraulice flexibile de forta 700 [bar] pentru mentenanta si sisteme de prelucrare.

Vor fi prezentate urmatoarele echipamente hidraulice:

 • Unitati de actionare electrohidraulice 700 [bar];
 • Unitate de actionare hidraulica cu motor termic;
 • Pompe hidraulice 700 [bar] actionate manual sau cu piciorul;
 • Cilindrii hidraulici cu simpla si dubla actiune 700 [bar];
 • Chei hidraulice dinamometrice 100, 350, 750, 1500, 2000 [daNm];
 • Cricuri hidraulice ;
 • Dispozitive hidraulice de prelucrat tevi, schimbatoare de caldura si cazane
 • Sisteme de masurare digitala, ??registrare si achizitie.
 • Interdrive Moscova 26-30 martie 2012.
  La acest eveniment Hydramold a participat in cadrul expozitiei de echipamente hidraulice si in cadrul forumului impreuna cu Asociatia Fluidas.
   

  detalii >>

  Catalog Vol 1
  (107 MB)


  Catalog Vol 2
  (78 MB)


  Booklet PDF

  Flyer PDF  Actualizat: Iunie 2013
  Impresia Design
              despre noi |  produse |  invenţii |  clienţi |  echipamente speciale |  contact |